Tallinna Ülikooli uus spordihoone!

Täna, 07. jaanuaril pandi nurgakivi Tallinna Ülikooli Ursa õppehoonele. Uude õppehoonese tuleb uus ja kaasaegne spordisaal, milles saavad harjutada ja võistelda ülikooli esindusvõistkonnad ning ruumid meedia-, kunsti- ja filmiõppuritele. Samuti valmivad tribüünid pealtvaatajatele ja fännidele.

Tallinna Ülikooli rektor Tiit Landi sõnul on uue õppehoone valmimisega jõudnud lõpule ülikooli Narva mnt linnaku korrastamine.  “Selles majas hakkavad olema loominguks paremad võimalused,” lausus Land.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s