Tallinna Ülikool teenis väärt võidu tänu heale 2. veerandajale

Naiste Eesti-Läti-Leedu ühisliiga (WBBL) eliitdivisjonis tuli Tallinna Ülikooli naiskond kaotusseisust välja ja alistas Ukmerge Vilkmerge võistkonna 81:70.

Vilkmerge võitis avaveerandi 16:13, aga järgmise kümne minutiga sai Tallinna Ülikool kaheksapunktilise eduseisu kätte – korvirõnga läbis kümme lähi- ja üks kaugvise ning selle kõrval tabati ka seitse vabaviset. Teisel poolajal suudeti vahet veelgi kolme punkti võrra kasvatada ja kokkuvõttes tähendas see 11-punktilist võitu.

Annika Köster säras Tallinna Ülikooli poolelt kaksikduubliga, visates 28 punkti ja kogudes 11 lauapalli. Birgit Piibur lisas 13 punkti ja 8 korvisöötu, Maaja Bratkalt samuti kaksikduubel 12 punkti ja 10 lauapalliga. Võrdselt 10 silma said kirja Trine Kasemägi ning Sofia Košareva.

Leave a Reply