Tüdrukute U14 Eesti Meistrivõistlused

Tüdrukute U14 Eesti Meistrivõistluste sarja põhiturniir on lõpule jõudnud. Sarjas osaleb kokku 10 võistkonda Tallinnast, Pärnust, Raplast ja Sillamäelt. 

Põhiturniiri viimased mängud pidasid meie tüdrukud oma kodusaalis, Tallinna Südalinna Koolis. Päeva esimeses kohtumises läksid vastamisi BC Kalev Star ja Sillamäe Kalev. Mäng lõppes Meie tüdrukute võiduga 59:34 Järgmises mängus tulid platsile BC Kalev Star Juniorid, kes pidid kahjuks Sillamäe tüdrukutele alla vanduma. Päeva teises pooles kohtusid nii BC Kalev Star kui ka BC Kalev Star Juniorid Audentese spordiklubiga.

Põhiturniiri lõpuks on BC Kalev Star kolmandal ja BC Kalev Star Juniorid kümnendal kohal. 

Edasi minnakse vahegruppidega ja kevadel alustatakse play offidega.

Peatreeneri sõnul võib turniiriga üldjoontes rahule jääda. Kuigi on veel palju, mida õppida ja parandada, siis on ka palju mille üle rõõmu ja uhkust tunda. Tähtis on, et tüdrukud on hingega asja juures, teevad tööd ja tahavad saada paremaks.Täname kõiki lapsevanemaid ja kaasaelajaid ning ootame teid ka uuel aastal saali omasid toetama! 

Leave a Reply