Tallinna Ülikool võttis koduväljakul magusa võidu RSU naiskonna üle

Naiste Eesti-Läti ühisliigas sai Tallinna Ülikool koduväljakul väga olulise võidu, kui koduplatsil mängiti põnevusetenduse tulemusena 70:66 (23:18, 16:28, 22:20, 9:10) üle RSU naiskond.

Kodunaiskond mängis terve kohtumise vältel enesekindlalt ja võitluslikult olles enamus kohtumisest eduseisul. Viimasel veerandil sai meie põhimängujuht küll 5 vea ning korraks andsime ka eduseisu käest, kuid naised ei murdunud ning mäng pöörati siiski enda kasuks.

Tallinna Ülikooli rünnakukoormus langes eelkõige algviisiku peale, kellest tulemuslikum oli Kati Rausberg, visates 17 punkti, Annika Köster tegi 14 punkti ja 15 lauapalliga võimsa kaksikduubli. Rosemary Ritsi arvele kanti 13 punkti ja 7 lauapalli, Trine Kasemägi lisas 10 silma ja 6 lauapalli ning Piibur 10 punkti ja 7 korvisöötu.

Suured tänud meie poolehoidjatele!

 

Leave a Reply