Tallinna Ülikool võitis ülikoolide vahelises heitluses Tartu Ülikool/Kalevit.

Naiste Eesti-Läti Ühisliiga tänases teises kohtumises võttis kindla 79:61 (25:20, 21:9, 13:17, 20:15) võidu Tallinna Ülikooli naiskond, kes oli üle Tartu Ülikool/Kalevi võistkonnast, kellega mullu mängiti Eesti liiga finaalis.

Tallinna Ülikooli naiskond alustas mängu paremini, visates 8 punkti ning hoides enda korvi puutumatuna. Tartu ei lasknud end sellest heidutada ning veerandaja lõppedes oli tablool seis 24:21. Teist veerandit alustas samuti meie naiskond paremini ning poolajaks tehti juba turvaline edu sisse, mida mängu lõpuni käest ei antud. Võitluslik mäng lõppes 79:61 (25:20, 21:9, 13:17, 20:15) Tallinna Ülikooli naiskonna võiduga.

Võitjate poolel särasid Annika Köster (16 punkti, 13 lauapalli, 4 söötu), Birgit Piibur (12 punkti, 7 söötu), Kati Rausberg (12 punkti), Sofia Kosareva (12 punkti 6 lauapalli), Trine Kasemägi (8 punkti, 7 lauapalli), Mariann Adelbert (7 punkti), Rosemary Rits (4 punkti), Viktoria Kisseljova (3 punkti), Grete Eerikson (2 punkti), Kätlin Korjus (2 punkti), Galina Perednya (1 punkt).

Suured tänud meie poolehoidjatele!

Järgmine mäng juba tuleval laupäevalal, 13.oktooberil, kui võõrustame Daugavpilsi naiskonda.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s